Οικονομική Συμμετοχή

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 107,5 ΧΛΜ. 6-7 /5/2022

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Η  οικονομική συμμετοχή  για κάθε αθλητή είναι 95 ευρώ.

 

Η Οικονομική συμμετοχή περιλαμβάνει:

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα (νούμερο, bib.διαπιστεύσεις)

Υδροδοσία- τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα

Δάδα, μετάλλιο, μετάλλιο 9 Μουσών, δίπλωμα,  στους τερματήσαντες εντός του χρονικού ορίου,  μόνο δίπλωμα σε όσους δεν τερμάτησαν.

Μεταφορά από την Αθήνα στην εκκίνηση στους Δελφούς και από τον τερματισμό ( Πλαταιές) στην Αθήνα, μετά το τέλος των αγώνων, για όσους επιθυμούν και το έχουν δηλώσει στην φόρμα συμμετοχής..

Μπλουζάκι του αγώνα

Μεταφορά του αθλητή στον τερματισμό  εφόσον σταματήσει , σε περίπτωση εγκατάλειψης.

Pasta party την Παρασκευή 6/5/2022  πριν τον αγώνα

Γεύμα το Σάββατο 7/5/2022 μετά το τέλος των αγώνων

Διάφορα αναμνηστικά δώρα, που θα προκείψουν.

Διευκρινίζεται ότιη οικονομική συμμετοχή είναι αυτούσια και δεν μεταβάλλεται  με προσθήκη η αφαίρεση κάποιας παροχής.

Επίσης η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει μέριμνα για υγειονομική κάλυψη. Θα υπάρχουν γιατροί και ασθενοφόρα κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και φυσιοθεραπευτές στον σταθμό της Αγ. 'Αννας .

Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συνοδούς. Μόνο στην περίπτωση που θα θέλουν να γευματίσουν όπως ο αθλητής τους, το Σάββατο στο  γεύμα, θα πληρώσουν το αντίστοιχο κόστος που είναι 20 ευρώ .Αυτό όμως θα πρέπει να δηλωθεί είτε με την εγγραφή του αθλητή/τριας, στην σημείωση που υπάρχει στη φόρμα εγγραφής , είτε το αργότερο μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών 3/4/2022 με μέιλ ή τηλεφωνικά.

Σε όλους τους αθλητές αλλά και στους συνοδούς οι οποίοι έχουν πληρώσει για τα γεύματα θα δοθεί καρτελάκι το οποίο θα παραδώσουν στο προσωπικο προκειμένου να γευματίσουν. Παρακαλούμε θερμά όλους να τα φυλάξουν για να μπορέσουν να γευματίσουν, γιατί διαφερετικά δεν θα μπορούν!!

Εφόσον η αίτηση συμμετοχής σας έχει έχει γίνει αποδεκτή , τα χρήματα για την οικονομική συμμετοχή σας, θα καταβληθούν το αργότερο εως 3/4/2022.

Λογαρισμός κατάθεσης:  TΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6048149137119

ΙΒΑΝ:  GR42 0171 0480 0060 4814 9137 119

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ "ΕΥΧΙΔΑΣ"

Σημείωση: η τυχόν προμήθεια της τράπεζας, αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα ή ηλεκτρονικά, επιβαρύνει τον καταθέτη -αθλητή και όχι τους διοργανωτές. 

Επίσης παρακαλούμε θερμά να γράφετε οπωσδήποτε το όνομα του αθλητή που καταθέτει τα χρήματα, για να μπορούμε να γνωρίζοτμε ποιος πλήρωσε!!

 

 

 

 

TOP