Οικονομική Συμμετοχή

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Αγαπητοί αθλητές/τριες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε , ότι ο Ευχίδειος άθλος (και οι τρεις αγώνες),

δεν επιχορηγούνται από κανέναν δημόσιο φορέα, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Οι αγώνες πραγματοποιούνται  αποκλειστικά , από την οικονομική συμμετοχή σας, από πάρα πολύ μικρές χορηγίες σε είδη στην συντριπτική πλειοψηφία, και από την προσωπική εργασία της οργανωτικής ομάδας, που δουλεύει ακούραστα και ανιδιοτελώς συνεχώς!!

Η οικονομική συμμετοχή του αγώνα είναι 55 ευρώ.

Αυτή περιλαμβάνει

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα (νούμερο, bib.διαπιστεύσεις)

Υδροδοσία- τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα

Συλλεκτικό μετάλλιο με την απεικόνιση της Ουρανίας  και δίπλωμα στους τερματήσαντες εντός του χρονικού ορίου, δίπλωμα σε όσους δεν τερμάτησαν.

Μπλουζάκι του αγώνα

Μεταφορά από Αθήνα στην Αγ. Αννα, , και από τους Δελφούς στην Αθήνα με το πούλμαν του αγώνα.

Μεταφορά του αθλητή στους Δελφούς εφόσον σταματήσει , σε περίπτωση εγκατάλειψης.

Δείπνο μετά το πέρας του αγώνα ( Ευρωπαικό πολιτιστικό κέντρι Δελφών) Μόνο για τους αθλητές *

Θα υπάρξει μέριμνα από την οργανωτική επιτροπή για ντους μετά τον τερματισμό σε δωμάτια ξενοδοχείου.

*Αν κάποιος συνοδός επιθυμεί να γευματίσει, μαζί με τον αθλητή, θα πρέπει αυτό να δηλώθεί είτε στην φόρμα συμμετοχής στις σημειώσεις ,είτε με μέιλ το αργότερο μέχρι 10/4/2021. Το κόστος του γεύματος είναι 20 ευρώ και μπορεί να καταβληθεί είτε με την συμμετοχή του αθλητή, είτε αργότερα κατόπιν συνεννόησης.

Διάφορα αναμνηστικά δώρα, που θα προκείψουν.

Η οικονομική συμμετοχή είναι η ίδια είτε γίνει χρήση του λεωφορείου του αγώνα είτε όχι.Απλά, όσοι θα χρησιμοποιήσουν το πούλμαν θα πρέπει να το σημειώσουν στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας συμμετοχής.

Επίσης η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει μέριμνα για υγειονομική κάλυψη. Θα υπάρχουν γιατροί και ασθενοφόρα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Δεν απαιτείται οικονομική συμμετοχή για τους συνοδούς.

Εφόσον η αίτηση συμμετοχής σας έχει έχει γίνει αποδεκτή ,και σας έχει αποσταλεί το μέιλ αποδοχής, τα χρήματα για την οικονομική συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταβληθούν  το διάστημα 25/6-5/7/2021.  

Σε περίπτωση  ακύρωσης συμμετοχής μετά τις  15/6/2021 η οικονομική συμμετοχή που τυχόν έχει κατατεθεί  δεν επιστρέφεται ούτε πιστώνεται.

Λογαρισμός κατάθεσης:  TΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6048149137119

ΙΒΑΝ:  GR42 0171 0480 0060 4814 9137 119

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ "ΕΥΧΙΔΑΣ"

Σημείωση: η τυχόν προμήθεια της τράπεζας, αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα ή ηλεκτρονικά, επιβαρύνει τον καταθέτη -αθλητή και όχι τουςς διοργανωτές.

Επίσης παρακαλούμε θερμά να γράφετε οπωσδήποτε το όνομα του αθλητή που καταθέτει τα χρήματα, για να μπορούμε να γνωρίζοτμε ποιος πλήρωσε!!

 

 

TOP