Οικονομική Συμμετοχή

 

ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΥΠΕΡΑΘΛΟΣ 215 ΧΛΜ. 6-7/5/2022

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  :

Η  οικονομική συμμετοχή  για κάθε αθλητή είναι 150 ευρώ.

Η Οικονομική συμμετοχή περιλαμβάνει:

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ( νούμερο, Bib. Διαπιστεύσεις)

Υδροδοσία- τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα.

Pasta party το βράδυ 5/5/2022 παραμονή του αγώνα.

Μπλουζάκι αγώνα

Mεταφορά από την Αθήνα στην εκκίνηση στις Πλαταιές  την Παρασκευή το πρωί, και επιστροφή μετά τον αγώνα από τις Πλαταιές στην Αθήνα., για όσους επιθυμούν και το δηλώσουν στην φόρμα συμμετοχής.

Δάδα, μετάλλιο, μετάλλιο 9 Μουσών , και δίπλωμα εφόσον τερματίσει εντός του χρονικού ορίου ο αθλητής, δίπλωμα αν δεν τερματίσει.

Παροχή γεύματος το Σάββατο  7/5/2022  μετά το πέρας  των απονομών.

Διάφορα αναμνηστικά δώρα που τυχόν  θα προκείψουν από χορηγούς.

Μεταφορά του αθλητή στον τερματισμό  εφόσον σταματήσει , σε περίπτωση εγκατάλειψης.

 

Διευκρινίζεται ότι η οικονομική συμμετοχή  είναι αυτούσια και δεν μεταβάλλεται  με προσθήκη η αφαίρεση κάποιας παροχής.

Επίσης  η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει μέριμνα για υγειονομική κάλυψη. Θα υπάρχουν γιατροί και ασθενοφόρα κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και φυσιοθεραπευτές στον σταθμό της Αγ. 'Αννας και λίγο μετά  την αναστροφή στο σταθμό Νο 24 Ομφαλός.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συνοδούς. Μόνο στην περίπτωση που θα θέλουν να γευματίσουν όπως ο αθλητής τους, στο γεύμα του  Σαββάτου,  θα πληρώσουν το αντίστοιχο κόστος που είναι 20 ευρώ ανά γεύμα. Αυτό όμως θα πρέπει να δηλωθεί είτε με την εγγραφή του αθλητή/τριας, στην σημείωση που υπάρχει στη φόρμα εγγραφής , είτε το αργότερο μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών 3/4/2022 με μέιλ ή τηλεφωνικά.

Σε όλους τους αθλητές αλλά και στους συνοδούς οι οποίοι έχουν πληρώσει για τα γεύματα, θα δοθεί καρτελάκι το οποίο θα παραδώσουν στο προσωπικο προκειμένου να γευματίσουν. Τα καρτελάκια  θα δοθούν μαζί με τους αριθμούς. Παρακαλούμε θερμά όλους να τα φυλάξουν για να μπορέσουν να γευματίσουν, γιατί διαφερετικά δεν θα μπορούν!!

Εφόσον η αίτηση συμμετοχής σας έχει έχει γίνει αποδεκτή , τα χρήματα για την οικονομική συμμετοχή θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών, 3/4/2022 διαφορετικά η αίτησή σας θα διαγραφεί.

Παρακαλούμε θερμά να αναγράφετε οπωσδήποτε το όνομα του αθλητή  όταν κάνετε κατάθεση τα χρήματα, ώστε να ξέρουμε από ποιον αθλητή είναι!!

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!!

Λογαρισμός κατάθεσης:  TΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6048149137119

ΙΒΑΝ:  GR42 0171 0480 0060 4814 9137 119

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ "ΕΥΧΙΔΑΣ"

 

 

 

TOP