GreekEnglish (United Kingdom)

Μυθική πορεία στο κέντρο της γης

 ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΗΜΙΘΕΟΥΣ

Τρέξε με τον Ευχίδα, συνάντησε τις μούσες στον Ελικώνα, εξάγνισε το σώμα σου στην Κασταλία πηγή, φόρεσε δάφνινο στεφάνι και μπες νικητής στο Ιερό του Απόλλωνα…

Το ελληνικό χρώμα του αγώνα, η ιστορικότητά του, η δυσκολία του, η φυσική ομορφιά της διαδρομής, η φιλική ατμόσφαιρα, κάνουν αυτόν τον αγώνα ξεχωριστό – Μοναδικό. Έλα κι εσύ να ζήσεις την εμπειρία!Ξεπέρασε τα όρια σου. Γίνε ένας σύγχρονος «Ευχίδας».

 

Χορηγοί

Please update your Flash Player to view content.

Μοναδικό Έπαθλο - Σύμβολο

  

Υποστήριξε την προσπάθεια μας

 

Mε την συνεργασία του ΣΔΥΜ Θήβας

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας


http://www.runningnews.gr

 

Υπό την αιγίδα των Δήμων :

 

 

 

Χορηγοι :


 

Υποστηρικτές : 
 

Πληροφορίες
informations PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την euchidas   
Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 13:40

 

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΔΕΛΦΟΙ-ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΔΕΛΦΟΙ 215 ΧΛΜ

CHECK POINTS 215 KM. DELPHI-PLATAEA-DELPHI

 

 

 

Ενημέρωση –πληροφορίες σχετικά με τους σταθμούς ελέγχου και ανεφοδιασμού


¨Οπως έχουμε θεσπίσει εδώ και πολλά χρόνια, θέλοντας να τιμήσουμε κάποιους αθλητές, που τιμούν και στηρίζουν τον αγώνα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και ταυτόχρονα διακρίνονται σε αυτόν, δίνουμε σε κάποιους σταθμούς το ονομά τους. Ο Ευχίδας, είναι ο μοναδικός αγώνας στην Ελλάδα, ίσως και παγκοσμίως που αφιερώνει τους σταθμούς του στους αθλητές, και σε αυτούς που έχουν προσφέρει με οποιοδήποτε τρόπο στον αγώνα.

1. Στους σταθμούς ελέγχου και ανεφοδιασμού θα υπάρχουν εκτός από νερό, όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για την τροφοδοσία των αθλητών.( μπισκότα αλμυρά-γλυκά, φρυγανιές, μπανάνες, ισοτονικά, ψωμί, σταφίδες, τσιπς, αλάτι, αλμόρα, χυμοί κλπ). Επίσης, στους περισσότερους σταθμούς θα υπάρχει μικρό φαρμακείο ,με βαζελίνη, αλοιφή για τσιμπήματα, spray πάγου, λευκοπλάστ, σύριγγες για τράβηγμα υγρών από φουσκάλες.

2. Στους σταθμούς που αναφέρονται ως σημεία νερού (σύνολο 6) θα υπάρχει μόνο νερό. Τα σημεία νερού δεν θα είναι επανδρωμένα και γι΄αυτό δεν αναφέρεται χρόνος ανοίγματος- κλεισίματος Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει οι σταθμοί ελέγχου και ανεφοδιασμού , αποτελούν και σημείο αποκλεισμού. Επομένως οι αθλητές θα πρέπει να διέρχονται από κάθε σταθμό το αργότερο μέχρι την ώρα κλεισίματός του, διαφορετικά θα αποκλείονται.

3. Οι συνοδοί των αθλητών επιτρέπεται να βοηθούν τους αθλητές τους ΜΟΝΟΝ στους σταθμούς ελέγχου και ανεφοδιασμού. Δεν επιτρέπεται να σταθμεύουν και να βοηθούν ενδιαμέσως των σταθμών, αλλά ούτε και στα σημεία νερού. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον δεν συμμορφώνονται με τις συστάσεις των εποπτών οι αθλητές τους θα αποκλείονται από τον αγώνα.

4. Μαζί με το νούμερό τους οι αθλητές θα παραλάβουν και ένα μικρό αδιαβροχοποιημένο καρτελάκι στο οποίο θα αναγράφονται οι σταθμοί και ο χρόνος κλεισίματος κάθε σταθμού , ώστε να μπορούν να παρακολουθούν το χρόνο τους.

 

Informations about the check points

 

Many years ago, from the first races, we dedicate some stations (check points) to those athletes who have done the honour to us with many participations in our races, and also they have distinctions .

This is an honur from us to them and a great thanks for their support .

1. At the check points the athletes can find water, biscuits, isoton, sweets, bananas, juices, chips e.t.c. They also can find Vaseline, ice spray, sticking-plaster, syringe. In the water points ( 6 totally) there will be only water.

2. The check points are also elimination points, so the athletes must be there not later than the closing time.

3. The supporters can help their athletes ONLY at the check points. Don't stop and help between the check points.

4. A little card with the check points and the closing time of them will be given to the athletes with their number for help.

 

Ρίτσα Αντωνοπούλου - Ritsa Antonopoulou

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΠΛΑΤΑΙΩΝ

ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ' Ο ΕΥΧΙΔΑΣ'

Ο Ευχίδειος άθλος διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΥ ΑΘΛΟΥ


Άρθρο 1

Η διοργάνωση του Ευχίδειου άθλου πραγματοποιείται από τον Ελληνικό όμιλο τριάθλου Πλαταιών και αθλημάτων μεγάλης διάρκειας « Ο Ευχίδας».

Ο Ευχίδειος άθλος είναι διεθνής ιστορικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου, ατομικός και καλύπτει την διαδρομή Πλαταιές –Δελφοί ή αντίστροφα, απόσταση 107,5 χλμ. και η διάρκεια του αγώνα είναι 15 ώρες.

Επίσης μπορεί ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στην διαδρομή Πλαταιές-Δελφοί-Πλαταιές ή αντίστροφα, απόσταση 215 χλμ. και η διάρκεια του αγώνα είναι 36 ώρες.

Άρθρο 2

Οι αιτήσεις συμμετοχής των δρομέων, υποβάλλονται το αργότερο μέχρι την 10η Απριλίου 2016 ή μέχρι την ημερομηνόα παρατάσεως που τυχόν θα δοθεί, στο σύλλογο, διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτές. Η επιλογή των αθλητών γίνεται από την οργανωτική επιτροπή, βάσει επιδόσεων και είναι αμετάκλητη.

Άρθρο 3

Οι δρομείς θα πρέπει να παρουσιαστούν στην εκκίνηση τουλάχιστον μία ώρα πριν , για έλεγχο. Αν δεν εμφανιστεί εγκαίρως ο αθλητής, αποκλείεται από τον αγώνα.

Άρθρο 4

Οι δρομείς θα πρέπει να φέρουν ιατρικό πιστοποιητικό που να βεβαιώνει την καλή τους υγεία και να τους επιτρέπει την συμμετοχή στον αγώνα Η ιατρική βεβαίωση θα πρέπει να είναι πρόσφατη, όχι παλαιότερη των τριών μηνών πριν τον αγώνα

Άρθρο 5

Οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και απαλλάσουν τους διοργανωτές και κάθε εμπλεκόμενο στον αγώνα (κριτές, εθελοντές, χορηγούς) από κάθε ευθύνη για οτιδήποτε τους συμβεί κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα. Οι αθλητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αγώνας είναι επίπονος, και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους , τους επιτρέπει να συμμετέχουν, και ότι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό. Επίσης οφείλουν να γνωρίζουν ότι η ιατρική κάλυψη που τους παρέχεται, δεν είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή του αγώνα και σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

Άρθρο 6

Αν οι αθλητές έχουν προσωπικά είδη που θέλουν να παραλάβουν σε κάποιους σταθμούς, θα πρέπει να τα παραδώσουν στην οργανωτική επιτροπή συσκευασμένα, με τον αριθμό τους και τον αριθμό του σταθμού που επιθυμούν να τα παραλάβουν, την προηγουμένη του αγώνα.

Άρθρο 7

Μετά το όριο τερματισμού των 15 ή των 36 ωρών, ο αθλητής συνεχίζει αν θέλει τον αγώνα με δική του ευθύνη, και οι διοργανωτές δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που έχει αποκλειστεί και αυτόσ συνεχίζει.

Άρθρο 8

Οι δρομείς πρέπει να τρέχουν στα αριστερά του δρόμου για την ασφάλεια τους, , εκτός από ορισμένα τμήματα της διαδρομής , τα οποία θα προσδιορίζονται και θα γνωστοποιούνται. Στα τμήματα αυτά θα επιτρέπεται η κίνηση στο δεξί μέρος της οδού.

Άρθρο 9

Αν υπάρχει συμμετοχή ξένων αθλητών , επιτρέπεται να φέρουν τη σημαία και το έμβλημα της χώρας τους στην περιβολή τους.

Άρθρο 10

Οι δρομείς οφείλουν να φέρουν τον αριθμό τους εμφανώς στο στήθος και την πλάτη καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα, όπως και τα διακριτικά σήματα των χορηγών του αγώνα.

Άρθρο 11

Απαγορεύεται η αναγραφή μηνυμάτων ή συνθημάτων στην περιβολή των δρομέων.

Άρθρο 12

Οι δρομείς υποχρεούνται να επιδεικνύουν τον αριθμό τους σε κάθε σταθμό ελέγχου ή υπεύθυνο του αγώνα. ΄Αρνηση επίδειξης του αριθμού , επιφέρει αποκλεισμό του αθλητή.

Άρθρο 13

Απαγορεύεται οι δρομείς να δέχονται οποιαδήποτε βοήθεια εκτός των σταθμών ανεφοδιασμού και ελέγχου, καθώς επίσης να κινούνται ακολουθούμενοι από όχημα, ποδήλατο, ή άτομο ξένο προς τον αγώνα, πλην των υπευθύνων του αγώνα.

Σε περίπτωση που θα πιαστεί δρομέας από τους υπευθύνους του αγώνα να δέχεται βοήθεια δυο φορές κατά τα ως άνω θα αποκλείεται από τον αγώνα.

Άρθρο 14

Απαγορεύεται καθ΄ όλη τη διαδρομή η επιβίβαση ή η μεταφορά δρομέων με όχημα. Στην περίπτωση που θα υποπέσει δρομέας στην παράβαση αυτή, θα αποκλείεται από τον αγώνα, όπως και από οποιονδήποτε άλλο αγώνα του συλλόγου.

Άρθρο 15

Οι δρομείς πρέπει να ακολουθούν την προκαθορισμένη διαδρομή. Αν για οποιοδήποτε λόγο παρεκκλίνουν της διαδρομής, θα πρέπει για να συνεχίσουν τον αγώνα να επιστρέψουν πεζή στο σημείο της παρεκκλίσεώς τους. Διευκρινίζεται ότι μόνο υπεύθυνος του αγώνα μπορεί να μεταφέρει με όχημα τον δρομέα στο σημείο που έχασε την διαδρομή.

Άρθρο 16

Αποκλείονται από τον αγώνα αθλητές που χρησιμοποιούν απαγορευμένες ουσίες.

Άρθρο 17

Για λόγους εγρήγορσης και ασφάλειας απαγορεύεται η χρήση από τον δρομέα ραδιοφώνου, mp3 player κλπ.

Άρθρο 18

Οι δρομείς που επιθυμούν να εγκαταλείψουν τον αγώνα, πρέπει να το δηλώσουν στον πρώτο σταθμό ελέγχου που θα συναντήσουν, ή ακόμα και στον πρώτο υπεύθυνο που θα συναντήσουν. Θα πρέπει να υπογράψουν το αντίστοιχο έντυπο αποχώρησης και να παραδώσουν τους αριθμούς τους..

Άρθρο 19

Δρομέας που εγκατέλειψε δεν μπορεί να παραμείνει στον αγώνα και να ξαναμπεί αργότερα και να τρέχει χωρίς αριθμό. Θα πρέπει να μετακινηθεί με τα μέσα μεταφοράς του διοργανωτή στον τερματισμό. Στην περίπτωση που θα μεταφερθεί με δικό του αυτοκίνητο, θα πρέπει να το σημειώσει στο έντυπο εγκατάλειψης.

Άρθρο 20

Οι αθλητές θα πρέπει υποχρεωτικά να φτάνουν στους σταθμούς, οι οποίοι αποτελούν και σημεία αποκλεισμού ,το αργότερο μέχρι την ώρα κλεισίματός τους, ή αν αυτό κριθεί λογικό, μπορεί να του επιτραπεί να φτάσει στον επόμενο σταθμό, όμως, πριν αυτός κλείσει.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αποκλείονται από τον αγώνα.

Άρθρο 21

Αν ο αθλητής έχει συνοδό, οφείλει να δώσει τα στοιχεία και τον αριθμό αυτοκινήτου το αργότερο 10 ημέρες πριν τον αγώνα.

Το αυτοκίνητο κάθε συνοδού θα φέρει διακριτικά στοιχεία που θα δοθούν, και θα αναφέρουν τον αθλητή που υποστηρίζει. Τα διακριτικά θα δοθούν μαζί με το νούμερο του αθλητή.

Άρθρο 22

Οι δρομείς και οι συνοδοί τους θα πρέπει να γνωρίζουν τους κανονισμούς του αγώνα.

Για τυχόν διευκρινήσεις θα πρέπει να απευθύνονται στους υπεύθυνους του αγώνα.

Άρθρο 23

Όλοι οι συμμετέχοντες, δρομείς, συνοδοί, εθελοντές, κριτές, κλπ. θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το περιβάλλον, και να το προστατεύουν από κάθε ρύπανση.

Άρθρο 24

Απαγορεύεται να κυκλοφορούν κατά την διαδρομή ή να σταθμεύουν σε οποιοδήποτε σημείο σε όλο το 15ωρο ή 36 ωρα του αγώνα, οχήματα και ποδήλατα φιλάθλων, φίλων, και υποστηρικτών των δρομέων. Επιτρέπεται μόνο στα κάτωθι οχήματα και εφόσον έχουν την άδεια της επιτροπής του αγώνα.

1. Οχήματα που παρέχουν ιατρική βοήθεια ή φυσιοθεραπευτική αγωγή. Τα οχήματα αυτά είναι υποχρεωμένα να παρέχουν ιατρική βοήθεια σε όλους ανεξαιρέτως τους δρομείς αν τους ζητηθεί, και όχι μόνο σε αυτούς που υποστηρίζουν.

2. Οχήματα τηλεοπτικών , φωτογραφικών συνεργείων και ΜΜΕ. Τα οχήματα αυτά θα πρέπει να σταθμεύουν μακριά από τους δρομείς για να μην τους παρενοχλούν και να μην θεωρηθεί ότι παρέχουν βοήθεια.

Άρθρο 25

Για λόγους ασφάλειας , η κυκλοφορία των αυτοκινήτων των συνοδών αλλά και όλων των εμπλεκομένων στον αγώνα, θα πρέπει να γίνεται αργά και με πολύ προσοχή.

Επίσης κατά την διάρκεια της νύχτας οφείλουν όλα τα οχήματα του αγώνα , να έχουν αναμμένα τα alarm .

Άρθρο 26

Οι συνοδοί δεν θα πρέπει να κινούνται με την ταχύτητα των δρομέων. Αυτό θεωρείται αθέμιτη βοήθεια και ο αθλητής αποκλείεται. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά οι συνοδοί των αθλητών, φίλοι, φίλαθλοι, κλπ. .άτομα να κινούνται ανάποδα (προς τα πίσω) από τη φορά του αγώνα.

Άρθρο 27

Γενικά, η παράβαση των κανονισμών του αγώνα από τους συνοδούς , συνεπάγεται τον αποκλεισμό των αθλητών που υποστηρίζουν.

Άρθρο 28

Τα σημεία ελέγχου και ανεφοδιασμού μπορούν να αλλάξουν θέση χωρίς προειδοποίηση, για διάφορους λόγους, όπως έργα, καιρικές συνθήκες , φωτισμός κλπ.

Άρθρο 29

Για να τηρηθεί το αθλητικό πνεύμα, και τα ολυμπιακά ιδεώδη , οι δρομείς θα πρέπει να επιδεικνύουν άψογη συμπεριφορά και να συμπεριφέρονται με ευγένεια στους συναθλητές τους και τους υπεύθυνους του αγώνα. Εξάλλου ο Ευχίδειος άθλος είναι αγώνας ιστορικού περιεχομένου που οφείλουμε όλοι να έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό.

Άρθρο 30

Οι τερματίσαντες αθλητές και αθλήτριες ανεξαρτήτως σειράς τερματισμού, οφείλουν να είναι παρόντες κατά την τελετή απονομής των επάθλων. Αθλητής ή αθλήτρια που για οποιονδήποτε λόγο αποχωρήσει από την τελετή απονομής δεν θα βραβευτεί και χάνει τα αναμνηστικά έπαθλα και δώρα του αγώνα. Αν υπάρχει σοβαρός λόγος, όπου ο αθλητής αδυνατεί να παρευρεθεί στην τελετή, οφείλει να ενημερώσει γι αυτό εκ των προτέρων.

Άρθρο 31

Οποιαδήποτε περίπτωση που δεν αναφέρεται στον παρόντα κανονισμό, θα επιλύεται επί τόπου από τον Αλυτάρχη του αγώνα, ή τον παρόντα έφορο.

Άρθρο 32

Απαγορεύεται η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση του αγώνα, καθώς και η προβολή αυτού του υλικού στα πάσης φύσεως ΜΜΕ χωρίς την έγγραφη άδεια των διοργανωτών.

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων του αγώνα καθώς και το φωτογραφικό υλικό είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία των διοργανωτών.

Αρθρο 33

Οι τυχόν ενστάσεις, γίνονται εγγράφως και παραδίδονται στους υπέύθυνους του αγώνα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 22.00 μ,μ,. Η εξέταση των ενστάσεων και οι σχετικές αποφάσεις παραμένουν στην αποκλειστική δικαιοδοσία των υπευθύνων του αγώνα.

Αρθρο 34

Οι αθλητές αποκλείονται από τον αγώνα:

Για μη τήρηση των άρθρων του κανονισμού.

Για την εκτός χρόνου διέλευσή τους από τουσ σταθμούς.

Αν το κρίνουν οι γιατροι του αγώνα.

Αρθρο 35

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα οποιασδήποτε μεταβολής ( αλλάγή ημερομηνίας τέλεσης, αλλαγή του σημείων των σταθμών, αλλάγή ώρας, κλπ) , ακόμη και ματαίωσης του αγώνα, αν αυτό κριθεί αναγκαίο


P { margin-bottom: 0.08in; }

RULES FOR THE CONDUCT OF THE “EUCHIDAS” ULTRA RACES

EUCHIDIOS HYPER ATHLOS 215 KM. - EUCHIDIOS ATHLOS 107.5 KM.

 

 

Rule 1


The organisation of the historical international Euchidas ultra races, is conducted by the Hellenic triathlon and long distance association “ Euchidas”.

Both races are for individual athletes. Euchidios hyper-athlos (Euchidas 215) Delphi-Plataea-Delphi haw a distance 215 km. And 36 h duration.

Euchidios athlos ( Euchidas 107,5) Plataea-Delphi or inverse, has a distance 107,5 km. And 15h duration.


Rule 2


Applications for participation by athletes must be received no later than 10/4/2016. The selection of the participants will be at the discretion of the Organizing Committee , based on the athlete's best performances required for his/her selection. The selection made by the Organizing Committee is irrevocable.


Rule 3


Athlets are obliged to present themselves for confirmation at the starting point of the race one hour prior of the starting time designated dy the organizers to ensure recording of the participants.Late arrival may result in exclusion.

 

Rule 4


The participants must present a medical certificate, whitc will declare that their physical condition and their helth allows them to run ultra races as Euchidios hyper athlos or Euchidios athlos. The certificate must have been issued not more than 3 months (10/2/15), before the races.

 

Rule 5


The athletes participate in the race to their own responsibility.They declare that they have no claim whatsoever on behalf on the organizers and the association related to it, for any damage or injury to their helth during the race after it, or for any other unforeseen event that might occur to them. They olso declare that they will not compete in this race unless they will be in good helth.

Also the athletes must undersand that the medical facilities offered CANNOT be availablew at all points of the course or at all times during the race.

 

Rule 6


Athletes may be use personal articles or types of food?bevarages during the race on their own responsibility. These articles , marked with the athlete's race number and the CP , must be deposited at the briefing on the eve of the race, and will be placed in numbered cartons for distribution to the ralevant CP”s along the route.

 

Rule 7


The race organizers bear no respansibility for athletes continuing outside the elimination time or having been eliminated or withdrawn from the race.

 

Rule 8


For their safety athletes will run on the left side of the road facing oncoming traffic. If considered necessarty by the race responsibles the route may be changed to the right of the road.

 

Rule 9


Is permissible for the foreigners athletes to put on their flag or emblem of their country.

 

Rule 10


Athletes must display plainly on the chest and on the back the race number.

 

 

Rule 11


Messages or slogans are no permited on athletes attire.

 

Rule 12


Athletes must display their race number in every check point or in the race responsibles.

 

Rule 13


Athletes are allowed to receive assistance from their supporters ONLY AT A CP. During the race NO ASSISTANCE can be offered elsewhere on the route. Violetion of this rule by a supporter results in disqyalification of the athlete by a decition of the Organozing Commottee.

 

Rule 14


Athletes are strictly forbidden to board any vehicle along the route for any reason whatsoever ulon penalty disqualificaton.

 

Rule 15


Athletes must follow the designated route of the race. If for any reason whatsoever the athletes leaves the designated route, he/she is obliged to return to the point he/she left the designated route, otherwise ONLY the race official can transport the athlete to the right toute.

 

Rule 16


Athletes using forbidden substances (doping) will not be allowed participate in the races.

 

Rule 17


For reasons of safety and awareness, athletes are not allowed to carry potable radios, MP3 or simolar music devices.

 

Rule 18


Athletes wishing to retire from the race must hand over their race number to a race official and sign the withdrawal from race form at the nearest CP for retirement.

 

Rule 19


Any athlete that withdraws from the race, must not remain on the course but must be conveyed in transport provided to the hotel in Delphi designated for the athletes. If the transport iw that of a supporter this must be indicated on the withdrawal form.

 

Rule 20


Athletes must pass the CP before the closing times specifed.Failyre in this results in elilination of participation. If necessary athletes may be allowed to reach the next CP , but before its closing time.

 

Rule 21


Athletes must declare the names of their supporters, if any, and vehicle details, when registering. The vehicle must carry the official signs provided , showing the athlete”s name and race number.

 

Rule 22


All athletes and their supporters must have full knowledge of the rules .The athletes and their supporters are obliged to ask fos clarification of any points in doubt from any of the race officials.

 

Rule 23


Athletes and their supporters must protect the environment from any form of pollution.

 

Rule 24


All drivers, supporters, journalists, TV crews, medical teams, and all other individuals vehicles and teams having any association with the race , must be declared beforhand and heve the necessary signs and documantation by they will be identifiable during the conduct of the race. In the event of any of the aforementioned not complying with this requirement they will not be allowed to follow the race.

 

Rule 25


For the whole of the route , for reasons of safety and security movement of support vehicles must be slow and careful.Specially during the night all vehicles must have on alarms.

 

 

Rule 26


Support vecicles must not move at the speed of the athlete. This will be considered as imporer assistance. Also the supporters must not drive their vecicles upside-down the route.

 

Rule 27


Violation of the race rules by supporters results in qualification of the athlete concerned.

 

Rule 28


The Cps may be relocated without prior announcement if unforeseen circumstances make this necessary, such as road works, accident, bad weather, ect.

 

Rule 29


Athletes are obliged to display respectful contuct and observance of the Olympic spirit at all times. They have to be kind to the other athletes and to the organizing committee.

 

Rule 30


Athletes completing the course are obliged to be present at all the celebrations and public events following termination of the race. If this is not possible the organizing committee must be advised beforehand.

 

Rule 31


In the event of circumstances not being covered by these rules , disputes or other objections will be settled on the spot by officials of the organizing committee.

 

Rule 32


The publication of the results is completely competence of the organizers, also the photos and videos of the race.

 

Rule 33


Objections must be made in writing and submitted to the Organizing Committee before 22.00 hours on Saturday at the finish in Delphi. Consideration at the objections and the decisions are the exclusive responsibility at the organizing committee.

 

Rule 34


Athletes may be eliminated from the race for the following reasons:

  1. not observing the rules of the race

  2. not passing a CP within the time specified.

  3. If considered by the medical team to be incapable of completing the course.

 

Rule 35


The organizers have the right for any change about the race if this will be necessary ( change of the date of the race, chance of the start time, of the Cps ) even cancellation for a very serious reason.

 


Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 19:36